Bilder

Nyheter

Vi forsøker å oppdatere vår hjemmeside jevnlig med som skjer i katteriet eller med våre katter. Lurer du på noe utover det du kan finne opplysninger om her eller er det interesse for kattunger m.m. så ta kontakt. 

Jeg vil også tipse om en meget god hjemmeside som har mange opplysninger om veldig mye rundt Maine Coon, men også kattehold litt mer generelt: http://www.westeros.no/

18.09.19 Nå er Kaysa og besøker hannkatten,  Greygables William Wordsworth (tilhører katteriet NO*WesterosCat). Se mer under PLANER

Kaysa kan etter lirak sin utstilling 07.09.19 titulere seg Champion. I den forbindelse så var vi hos fotograf Felida og tok bilder av CH S*Island Coon`s Kay Gray.

11.09.19 I dag ble S*Lisselhills Rufus HD røntget av veterinær Ingrid Nersten på Nedre Glomma Dyreklinikk og vi venter spent på avlesningen gjennom PawPeds. 

Det ser ut som det er klaff mellom NO*Antelis Xiri og Greygables William Wordsworth (tilhører katteriet NO*WesterosCat). Les mer under siden PLANER

19.08.19 I dag var vi og hjertescannet NO*Antelis Yenny og NO*Antelis Xiri hos PawPeds godkjente Ingunn Holm. Begge jentene hadde fine, friske og normale hjerter <3 <3

Så nå er jentene klare for event. paringer. Vi venter spent på at ei av dem eller Kaysa skal komme i løp for så å kunne besøke Greygables William Wordsworth i katteriet NO*WesterosCat.

25.05.19

Vi har planer for et kull med paring i løpet av sommer/høst 2019 (om kattene vil). Det er S*Island Coon`s Kay Gray som er ei av jentene vi  tenker kan bli mamma sammen med en lavklonet, outcross gutt vi er så heldig å få låne. Mer informasjon vil komme under planlagte kull.

S*Island Coon`s Kay Gray

06.01.19 fikk vi også et kull med valper av rasen Dansk-svensk gårdshund. Vi har valgt å beholde lille Billie selv. De andre valpene er nå solgt og har flyttet til sine hjem. Lykke til med en bebis i huset!

06.01.19 ble vår A2 kull født. Det ble en gutt som heter NO*Antelis Albin.

 

Kattungeplaner

.. er oppdatert! Ta gjerne en kikk om du er interessert.

HD røngten og hjertescan

19.09.18 Hjertescan av S*Island Coon`s Kay Gray og CH NO*Antelis Nikoline Stortass i dag. Begge to har fint hjerte! Kaysa sin første scan og Nikoline sin andre scan. Foretatt av PawPeds godkjente Ingunn Holm.

18.09.18 ble S*Island Coon`s Kay Gray også HD røntget. Resultatet avlest i PawPeds er grad 1-1 og vi planlegger et kull med henne der vi låner inn en hannkatt som er HD testet normal i flere generasjoner.

Bilder av Knærten

CH SE*Warner Lynx`s Beetlejuice. Vår herlige Knærten. De to første bildene er tatt på Knærten sin 1 års dag. Bildet under i midten og til høyre er tatt rett før han ble to år.