Om oss

Om oss

NO*Antelis er et Maine Coon oppdrett som holder til i Sarpsborg, Østfold.

Stamnavnet NO*Antelis ble godkjent i NRR, FIFè den 23.08.2010. Oppdrettet ble startet med rasen Maine Coon,  helse og gemytt som hovedfokus. Vårt første kull var et enebran,  NO*Antelis Athene, og hun ble født den 22.04.2011.

Kattungene får sine første uker i vårt hjem som en del av familien. De blir godt sosialisert sammen med oss mennesker, andre katter og hundene våre.

De tobeinte i familien er mine to sønner som er født i 2000 og 2001 og meg selv, som heter Line Astrid Øiestad.

Vi har også Dansk Svensk Gårdshunder. En hannhund som heter Felix. Hans datter Billie som er født 6. januar 2019 og ei ung tispe, Solleon`s Lotta fra Bråkmakergata, i tillegg til alle kattene. Det vil også forhåpentligvis bli et par valpekull på Lotta framover. Hun er HD røntget med grad B.

Vi har stillet ut kattene våre ganske mye opp gjennom årene, men jeg stiller ikke ut så mye lenger. Kun noen få utstillinger i året i Norge og Sverige.

 

https://www.nrr.no/diplomoppdrettere
https://pawpeds.com/pawacademy/courses/g3/g3students_se.html

Jeg liker å lære og har gått flere ulike kurs som omhandler katt og oppdrett.

Jeg har bla.a. bestått NRR sitt Diplomoppdretter kurs og jeg har gått PawPeds G1, G2 og G3 kurs som omhandler kattehold, avl, genetikk og oppdrett. Jeg har valgt å vise gullsløyfen fra G3 kurset her på hjemmesiden.

Kattunger fra vårt oppdrett leveres med stamtavle i NRR. De har fått markkurer og er ferdig grunnvaksinert, derfor leveres de tidligst ved 14 ukers alder. De blir også chipmerket for din og kattens sikkerhet.

Som kattungekjøper i vårt oppdrett følger det også noen forpliktelser. Les mer om hva vi gjør/tilbyr og forpliktelser kattungekjøpere på denne siden.

Vil du vite mer om rasen Maine Coon eller Ocicat? Kan du tenke deg å kjøpe en kattunge? Eller overta en katt vi ikke velger å bruke i avl eller en «pensjonist». Vi har innimellom katter som av ulike årsaker ikke lenger vil benyttes i avl. Og for at vi ikke skal få altfor mange katter må vi dessverre finne nye hjem til dem. Dette er virkelig en av baksidene og det som er vondt med å drive oppdrett.

Ta kontakt så kan vi snakkes!