Aktuelle kull

Vi fikk to kull i november 2019 

Begge kullene er under vurdering for videre avl.  Men det er fullt mulig å sende meg en mail om du er interessert i en kattunge. 

Vi oppdaterer løpende etterhvert som vi frigir noen til salgs. Følg med på status til hver kattunge. De som er på hold er på hold for vurdering til videre avl nå, men etterhvert vil noen bli på hold til de som er interessenter til kullene og etterhvert reservert når et reservasjonsgebyr er betalt.

Vi ønsker at potensielle kattungekjøpere kommer på besøk, men vi venter normalt noen uker med å åpne opp for besøk (6-8 uker). De første ukene er forbeholdt mor og hennes bebiser. Og etterhvert oss som bor her. Vi søker også forvert til en eller to av bebisene i disse kullene.  Forvert må bo i nogenlunde nærhet av oss i Sarpsborg og ikke ha andre fertile katter eller katter som går løs ute. 

Du kan også lese litt mer om kullene under planer. Der står det litt om innavlsgrad på kullene og  link til stamtavle i PawPeds. Helsetester mm på mødrene står under hver av dem under hunnkatter. Der er det også flere bilder av mødrene.  Bilder av kattungene vil komme etterhvert og bli oppdatert underveis.

Nå har de også fått foreløpige navn… Det kan bli endring etterhvert som de vokser til.

CH S*Island Coon`s Kay Gray og NO*Antelis Xiri i senga utenfor hver sine fødeesker.

C-.kull 01.12.19
C-kull 01.12.19

Faren til begge kull er den samme og han  kan du finne mer informasjon om på katteriet NO*WesterosCat sine hjemmesider. Der er det mye informasjon og interessant lesning om Maine Coon og katter generelt. Her kan du lese mer om pappapus: http://http://www.westeros.no/our-cats/males/william/

B2 kull født 15.11.19

NO*Antelis Xiri var stor og ventet mange kattunger. Men fødselen var hard og langvarig, så hun mistet noen av dem. Fem store kattunger overlevde. Men hun er virkelig den fødte mor. De har mer enn doblet vekten i løpet av 5 dager og er bare store boller alle sammen. Hun er utrolig flink med dem og så stolt. Hun er den samme pratsomme, kosete seg igjen.

NO*Antelis Xiri titter ut av fødekassa.

B1 – NO*Antelis Bera, jente. Hun er cremetigrè med hvitt. MCO e 09 23. Hun kan være med sølv, men det ser ikke slik ut nå.

STATUS:  På hold

B2 – NO*Antelis Birk, gutt. Han er nok cremesølvtigre, MCO es 23

STATUS: På hold

B3- NO*Antelis Bjørk, jente Hun er ei blåpadde med hvitt. Ser ut som det gjemmer seg noe sølv.  MCO gs 09

STATUS: Ledig

B4 –  NO*Antelis Birna, jente. Cremetigrè med hvitt, MCO e 09 23.

STATUS: Ledig

B5 – NO*Antelis Balder, gutt. Han er blåtigrè med hvitt. Muligens med sølv. MCO a(s) 09 23.

STATUS: På hold

C2 kull 20.11.19

CH S*Island Coon`s Kay Gray fikk tre kattunger de 20.11.19. To dager senere kom det to til der bare en overlevde fødselen. Kaysa er foreløpig sliten, men så utrolig stolt! Hun lyser opp når jeg prater til henne om bebisene og hun har et enormt instinkt på å passe på dem. Hver gang det er noen litt uvanlige lyder, så knurrer hun.  Men hun slapper stadig mer av og sover mye sammen med bebisene sine som mange mødre gjør i begynnelsen.

C1- NO*Antelis Cassius. Gutt, MCO n, svart.

STATUS: På hold

C2- NO*Antelis Clairy, Jente, MCO fs 03 22 Sortsølvskilpaddemønstret (muligens taby) med hvitt

STATUS: Ledig

C3 – NO*Antelis Cary, jente. MCO g(s?) 22 03, Blåpaddetabby med hvitt. Mulig sølv.

STATUS: På hold

C4 – NO*Antelis Cajus, gutt. Smoke og hvit.  MCO ns 03.

STATUS: På hold

 

Maine Coon