Aktuelle kull

Vi fikk to kull i november 2019 

Du kan lese litt mer om kullene under planer. Der står det litt om innavlsgrad på kullene og  link til stamtavle i PawPeds. Helsetester mm på mødrene står under hver av dem under hunnkatter. Der er det også flere bilder av mødrene.  Bilder av kattungene vil komme etterhvert og bli oppdatert underveis.

Faren til begge kull er den samme og han  kan du finne mer informasjon om på katteriet NO*WesterosCat sine hjemmesider. Der er det mye informasjon og interessant lesning om Maine Coon og katter generelt. Her kan du lese mer om pappapus: http://http://www.westeros.no/our-cats/males/william/

29.12.19 Alle kattungene vokser og spiser mat selv. Noen spiser fortsatt med hele seg og er konstant møkkete i ansiktet dessverre. De er også blitt renslige. Full fart med å løpe etter hverandre på stua og gjemme seg i tunnel er noe av det morsomste de gjør om dagen. Personlighetene blir bare er og mer fremtredende og de er utrolig morsomme.

B2 kull født 15.11.19

NO*Antelis Xiri var stor og ventet mange kattunger. Men fødselen var hard og langvarig, så hun mistet noen av dem. Fem store kattunger overlevde. Men hun er virkelig den fødte mor. De har mer enn doblet vekten i løpet av 5 dager og er bare store boller alle sammen. Hun er utrolig flink med dem og så stolt. Hun er den samme pratsomme, kosete seg igjen.

 

B1 – NO*Antelis Bera, jente. Hun er cremetigret med hvitt, bicolor. MCO e 03 23.

Bera er ei skikkelig kraftig og stor jente. Hun er ei godjente som er så vakker. Hun kan se litt grym ut, men er utrolig snill.  Hun følger med på det som skjer og skal gjerne hjelpe til.

STATUS:  Ledig

B2 – NO*Antelis Birk, gutt. Han er cremesølvtigret, MCO es 23

Birk er en Ferdinandtype som tar livet med ro. Han ruller gjerne over på rygg, så magen kan koses med når han får kos. Han er en trygg og god gutt.

STATUS: Ledig

B3- NO*Antelis Bjørk, jente Hun er blåsmokepadde med hvitt, bicolor.  MCO gs 03

Bjørk er prinsessa i kullet med sine egne meninger. Men hun er kosete når hun selv vil. Også ei kraftig jente. Elsker oppmerksomhet.

STATUS: Ledig

B4 –  NO*Antelis Birna, jente. Cremesølvtigret med hvitt, MCO es 03 23.

Birna er kullets morsomme klovn. Hun er med absolutt overalt og skal ikke gå glipp av noe. Hun har vært først ute med absolutt alt i dette kullet. Hun er bare en slik katt man blir så utrolig glad i.

STATUS: Ledig

B5 – NO*Antelis Balder, gutt. Han er blåtigret med hvitt. MCO a 09 23.

Blåmann som blir værende i katteriet. Han er «sjef» ,tror han selv, selv om det er Bjørk.

STATUS: Reservert. Blir i katteriet.

C2 kull 20.11.19

CH S*Island Coon`s Kay Gray fikk tre kattunger de 20.11.19. To dager senere kom det to til der bare en overlevde fødselen. Kaysa er foreløpig sliten, men så utrolig stolt! Hun lyser opp når jeg prater til henne om bebisene og hun har et enormt instinkt på å passe på dem. Hver gang det er noen litt uvanlige lyder, så knurrer hun.  Men hun slapper stadig mer av og sover mye sammen med bebisene sine som mange mødre gjør i begynnelsen.

C1- NO*Antelis Cassius. Gutt, MCO n, svart.

Cassius er en skikkelig sjarmør som har sjarmert de fleste her i huset. Familien som ender med han er heldige. De vil få en hengiven katt aom elsker å være med.

STATUS: På hold

C2- NO*Antelis Clairy. Jente, MCO fs 02 21 64 Sortsølvskilpaddemønstret med hvitt, harlekin, grønnøyd

Hun er matmor sin jente og kommer ofte på fanget for kos. Hun elsker å leke med kattevippe og sover gjerne på fanget når hun har lekt nok.

STATUS: På hold

C3 – NO*Antelis Cary, jente. MCO g 03 23 Blåskilpaddetigret med hvitt, bicolor

Cary er ei herlig jente som også holder høyt tempo. Hun er også med på alt som skjer. Hun liker å krype inni halsgropa og sove.

STATUS: Ledig

C4 – NO*Antelis Cajus, gutt. Smoke og hvit, harlekin med grønne øyne, MCO ns 02 64.

Denne gutten er bare god. Han er snill og litt tilbaketrukket i flokken, men på egenhånd er han bare en stor kosebamse.

STATUS: På hold

 

Maine Coon