Aktuelle kull

Aktuelle kull

På siden planer kan du se hvilke parringer vi planlegger framover. På denne siden er det kull som allerede er født.

Alle kattungene har blitt reservert og de har begynt å flytte til sine hjem….

 

NO*Antelis F2 kull

Den 11.10.20 kom det seks store kattunger.

Mamma er NO*Antelis Xiri og pappa NO*Antelis Albin.

Stamtavle i PawPeds 

Totalinnavlsgrad: 11,8%

Kloneverdi: 32.3%

 

Den 16.12.20 var kattungene hos veterinær og fikk id chipm helsesjekk og første vaksine. Alle kattungene tok det veldig fint. Neste vaksine vil settes 6. januar og kastreringer starter 6. januar med hannkattungene.

NO*Antelis Finnick er ledig allikevel.

 

NO*Antelis Finnian

Solgt

Gutt, MCO es 09 22. Cremesølvtabby med hvitt.

Han er en gutt som tar livet med ro og er ganske laid back. Han elsker allerede kos og å være med der det skjer. Men han bruker litt tid på å sikre seg om at ting er sikkert når de nå utforsker mer og mer av huset. Han har blitt mer og mer aktiv de siste dagene og har ikke like mye tid til tobeinte lenger. Han elsker derimot å sove sammen med yngste hunden vår.

 

NO*Antelis Finnick

Reservert

Gutt, MCO es 09 22. Cremesølvtabby med hvitt.

Han er en rimelig rolig gutt som ikke bryr seg om så mye. Han elsker å bølle med storesøster Ella, eller hvem som helst som gidder egentlig. Han er en liten pøbel som gjerne er der det skjer. Han skulle nok hett Ferdinand. etter Disneyfiguren Oksen Ferdinand.

 

NO*Antelis Flynn. 

Reservert

Jente. MCO g 09 22. Blåskilpaddetabby med hvitt.

Flynn liker å utforske omverden og elsker å få kos. Hun har blitt en del mykere de seneste dagene og kryper fort på fanget. Hun er stort sett etter meg dagen lang.

 

NO*Antelis Flick.

Reservert

Jente.  MCO g 03. Blåskilpadde bicolour.

Hun er kullets hjertebarn og største kosejente. Hun er litt forsiktig og utforsker verden litt roligere enn flere av de andre, men hun er samtidig tøff i møte med våre andre katter og hunder. Hun hopper gjerne opp i sofaen og legger seg ved siden av en hund eller en av oss tobeinte. Flick blir bare tøffere og tøffere og et nei er ALDRI et nei. Hun er virkelig kullets klovn.

 

NO*Antelis Finley

Solgt

Jente. MCO as 03 22. Blåsølvtabby bicolour.

Jenta med det store kosehjertet. Hun vil gjerne ligge på fanget, kose og sove. Hun er veldig laid back og tar det meste med ro. De siste dagene har hun blitt mer selvstendig og bruker mer og mer tid i leken med de andre.

 

NO*Antelis Florentina

Reservert

Jente. MCO as 09 22. Blåsølvtabby bicolour.

Dette er jenta som stort sett synes og høres. Hun elsker å bølle litt med de andre og ligger gjerne midt i klynga og sover. I det siste har hun blitt mer og mer menneskekjær og kan komme på fanget og legge seg til når hun skal sove. Da liker hun veldig godt å bli koset med.

 

 

NO*Antelis E2 kull

Den 04.10.20 kom ei stor jente.

Mamma er CH NO*Antelis Yenny og pappa er NO*Antelis Albin.

Stamtavle i PawPeds 

Totalinnavlsgrad: 11,9%

Kloneverdi: 32.6%

04.10.20.

NO*Antelis Ella, jente,  MCO fs 09 22,  sortsølvskilpaddetabby med hvitt.     Ella blir boende i oppdrettet.